tuinontwerp

Een mooie tuin staat of valt met een sterk ontwerp. Voor veel mensen beginnen de ideeën en mogelijkheden pas echt te leven als ze die terug zien in een helder en duidelijk tuinontwerp. Uiteraard behoort zo’n ontwerp ook tot de expertise van Hoveniersbedrijf Brand.

Nadat we samen met u hebben bepaald welke tuin het beste bij u past, is het vaak een goed idee om uw wensen te koppelen aan de mogelijkheden en vast te leggen op een tekening. Natuurlijk kijken we bij het ontwerpen van uw tuin ook naar zaken als de functie die uw tuin moet hebben, de groei van de beplanting, de harmonie van materia- len, de verhouding van licht en schaduw, de grondsoort, de vochtigheid ter plekke en alle andere mogelijke belangrijke aspecten.

U zult zien dat bij het echte ontwerp de lijnen, kleuren, geuren en het spel van lichtpartijen een definitieve plaats beginnen te krijgen. Uw ideeën komen als het ware tot leven.

 

Hoveniers bedrijf brand, tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, bestrating, Joost Brand, Oudewater, Cojan van Toor Professional Photography